27 januari 2009

Veterinärbesök idag

Idag har vi varit hos Tindras veterinär Dr Hok, han kollade på hennes ben och tog blodprov på henne. Benet tycke han såg bra ut under omständigheterna, men det är ju inte bra. Nu har vi iaf kunnat gå korta sträckor med henne (5-10 minuter) utan att hon har börjat halta. Anledningen till att han tog blodprov på henne är att hon har fått smärtlindring så gott som hela tiden sedan våren -06 och det kan påverka levern. Tyvärr såg inte ett av levervärdena så bra ut så vi ska tillbaka om ett halvår och ta nytt prov.

För er som inte vet bakgrunden till vad som har hänt med Tindras problem med benet kanske det är lika bra att förklara det också. Anledningen till att hon har problem med benet är att hon hade osteochondros i hasleden, det innebär att det fanns lösa benbitar i hasen. P.g.a. det har hon opererats två gånger men eftersom hasen är en så känslig led så har det inte blivit riktigt bra ändå.

Nu ska jag boka tid till massage för Tindra så att hon inte går runt och är stel, jag hoppas att det kan hjälpa henne något så att vi kan minska dosen med smärtstillande.

2 kommentarer:

NoOne sa...

Kommer intassande mé Jam Kram & såklart ett litet "Voff" :)
Önskar er Lycka Till!

Anonym sa...

Stackars Tindra. Hoppas massagen hjälper.