03 mars 2010

Försäkringskassan *grrr*

Visst är det bra när man bara behöver ringa till Försäkringskassan så betalar dom ut pengarna direkt eller så kanske det vore bättre att dom betalad när dom skulle så man slapp att ringa. Det är inte konstigt att dom har långa telefonköer när man måste ringa för att få pengarna utbetalda, dessutom får man ju vara glad om man ens får stå i kö. Efter att man tryckt femtioelva val och lyssnat på ett antal meddelande så säger dom bara vänligt "vår belastning är för hög just nu så vänligen ring senare", men hallå kan dom inte kläcka ur sig det från början...

Jag undrar också hur dom har tänkt när man ska anmäla föräldradagarna redan den 15:e när utbetalningsperioden är till den 20:e, hur kan man veta innan om man eventuellt kanske kommer jobba 5 dagar senare eller inte. Men man kanske inte ska klaga för dom har ju iaf kort tid mellan utbetalningsperioden och när utbetalningen ska komma om den nu kommer vill säga.

Så där var den gallan spydd över Försäkringskassan. Men jag kanske inte ska klaga eftersom det finns dom som får vänta på sina pengar i flera månader, för mig har det ju bara varit att ringa ett samtal.

Inga kommentarer: