07 september 2009

Färdigpackat

Då var allt färdig packat och alla packning är inställd i bilen, så nu kan vi bara slappa fram tills det är dags att åka om några timmar. Det där med packning är inte det lättaste särskilt inte när man inte får packa hur tungt som helst. Vi är ju ganska begränsade eftersom Evelin inte får ta med sig ett enda kilo packning eftersom hon inte är 2 år ännu. Som tur är har vi ressällskap som får ta med sig så gott som obegränsat med packning eftersom dom har 3 barn över 2 år.

Jag och Tobias har haft några dispyter om antalet kameror som jag ska ha med, han tycker att det är onödigt med en digital systemkamera med extra objektiv, en filmkamera och en engångskamera. Men varför ska man tvingas välja när man kan ta med dem alla, förra året tog jag ju 700 kort när vi var på Cypern och det behövs ju lite utrustning för det :-). Kompromissen blev att laddaren till filmkameran fick stanna hemma, vi kommer ju troligtvis inte filma så mycket ändå.

Om det går att mobilblogga från Cypern kan det hända att det dyker upp en eller annan bild under tiden vi är bortresta. Annars blir det tyst här i bloggen en vecka framåt.

2 kommentarer:

P-J sa...

Ha det så jätteskönt!!

Rijo sa...

Åh, ha det så trevligt!! Undrar om ni är på samma plan och hotell som min kollega Malin.... De åker idag dom.... kram