27 december 2008

Årets julfirande är över

Då har vi klarat av årets alla julfirande och alla klappar är utdelade för det här året. Vi började vårt julfirande på julaftonsmorgon med frukost hos svärföräldrarna med liten julklappsutdelning. Sedan bar det av till Bullaren till min mormor och morfar där vi spenderade resten av dagen med att äta massa julmat och öppna klappar.

Julaftons morgon hos Evelins farmor och farfar.

Tomteluvan var inte så uppskattad.

Så här kul var det att få paket.

Juldagen spenderades på Kampetorp hos min farbror Reine med traditionell juldagspromenad tillsammans med släkten på min pappas sida. Tyvärr som det som det syns på bilden nedan var inte promenaden särskilt barnvagnsvänlig så det var väldigt dumt att dra med den när vi hade bärstol. Vi gick en del av nya sträckningen av E6:an och vi trodde att det fanns grusväg längs hela sträcka för transporter men en ganska bra bit i mitten saknades det väg.

Årets enda äkta inomhusgran.

Evelin leker med lastbil.

Idag har vi haft det avslutande julfirandet för året hemma hos svärföräldrarna tillsammans med Tobias bröder med familjer och kusinerna har bytt klappar med varandra.

Som vanligt badas det när kusinerna träffas hos farmor och farfar.

Summasumarum
av julen har blivit mycket trevligt att träffa all släkt, en hel del resande och massor med fina klappar till Evelin och något mindre med klappar till hennes mamma och pappa. Alltså precis som en jul ska vara. Evelin är väldigt nöjd med alla klappar och enda dubbletten var en dockvagga/säng men den ena ska lämpligen bytas mot en docksulky eftersom Evelin gärna "kör runt" med den vi har satt upp.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt att ni har haft en bra jul!

Måste ju bara säga än en gång att du kanske ska låta din karl sköta Evelins lugg i fortsättningen för hon är så himla söt med luggen ;-)

Lyckades att klippa delar av Filips hår innan julafton. Skulle gärna klippt ltie till men tålamod är inte min yngsta sons största tillgång :-D Det lustiga är att han blev så lik mig när jag var liten!