16 januari 2012

Hannes 2 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Hannes födelsedag, hurra hurra hurra! Man kan säga att ett och annat av hans paket innehöll bilar och inte var han ledsen för det :-). Även om paketen i själv inte var så intressanta men det gladde istället Evelin för det var hon som fick öppna dem.


Grattis Hannes-mannen!









2 kommentarer:

Kristina sa...

Hej! Googla och kom till din blogg. Läste att du fått domningar i tån/foten efter förlossning. Undrar hur det är med foten nu? Jag har fått liknande problem som du. Har svårt att gå normalt. Man undrar ju om det går över. Och när.
Med vänlig hälsning, Kristina

Marina sa...

Hej! Det tog ungefär 1,5 månad innan det släppte för mig men jag kunde känna av det lite efter det. Efter drygt 2 månader hade det släppt helt. Jag fick veta att det berodde på att en nerv hade hamnat i kläm under förlossningen, tyvärr tog det ett tag innan jag kom i kontakt med någon som visste precis vad det var. Innan dess var jag ganska orolig och var i kontakt med narkosläkare eftersom jag trodde att det berodde på ryggmärgsbedövingen. Ibörjan var det så illa att jag inte kunde köra bil och hade svårt att gå i trappor.

Hoppas att det går fort över för dig, har du mer frågor får du gärna kontakta mig på marina@wesstrom.se