23 september 2010

Blöjor, blöjor, blöjor

Nu är det en liten tjej här i familjen som har blivit stor, för två veckor sedan slutade Evelin men blöja på dagen. Och det har verkligen gått kanonbra, bara två olyckor har det hänt hittills. Vi har gjort flera tappra försök att få henne att sluta i sommar utan att lyckas, det har inte skett så många olyckor men vi har blivit ovänner när jag tycker att hon ska gå på toaletten och det har slutat med att hon har valt blöjan istället. Men nu är hon mycket mer mottaglig och medgörlig när det gäller att gå och kissa.

Men inte har blöjkonsumtionen minskat för att ett barn har slutat med blöja, då har istället Hannes sett till att bajsa si så där 3-4 gånger per dag... Han som inte ens bajsade varje vecka under sina första månader. Tydligen är det allt eller inget som är den killens motto.


1 kommentar:

Sanna sa...

Vad kul! När de är redo då går det lätt..
Sedan blir de så stora direkt.

Nu har vi provat 3 nätter utan blöja med Filip och än så länge går det smidigt. Vi hade tänkt vänta med natten men minnet svek oss och vi glömde sätta på blöja en natt och det gick bra så vi har fortsatt. Så skönt! Dessutom så spar ialla fall vi pengar :-D