17 juli 2009

Semestern i bilder

Igår kväll kom vi hem igen efter att ha varit på resandefot sedan i måndagsförmiddag. Mycket trevligt har vi haft i tillsammans med svärföräldrarna och i goda vänners lag. Som tur var så blev det inte så dåligt väder den här veckan som jag hade befarat. I måndags åkte vi upp till stugan och sov över där tills på tisdag då det blev en tur till Grythyttan där vi åt god italienskglass tillsammans med Tobias föräldrar efter det avslutade vi med en fika i Nora.

På onsdag morgon bar det av från stugan till Linköping med sammanstrålning med Andreas, Maria, PJ, Fia och Alexander påvägen. I Linköping blev det först en tur till deras gamla stadsdel, där var det otroligt fin och väldigt bra anordnat med massa gratisaktiviteter för turister. Efter det bar det av till Bergsslussar där vi parkerade gratis ;-) (däremot var maten dess då dyrare). Där började det tyvärr regna men det var ändå lite roligt att kolla på slussningen Efter det blev det en snabbis in på Cloettas fabriksförsäljning och påvägen hem besökte vi Brunneby musteris gårdsbutik.

Igår var det då dags för turen till Kolmårdens djurpark tillsammans med samma gäng som dagen innan. För mig var det premiär på Kolmården och det fanns mycket djur att titta på. Vi hade väldigt tur med vädret så det var en behaglig värme hela dagen, jag tror väl att vi hann med att se det mesta.

Här kommer semesterdagarna i bilder:

Evelin på promenad i Grythyttan tillsammans med farmor och farfar.

En fågel vid Norasjön.

Fika med telefonsnack i Nora.


Bus i bilen påväg till Linköping.

Banken i gamla delen av Linköping.

En gammal affär.


Tobias, Evelin och Andreas på promenad.

Vid Bergsslussar var det regnigt.

Slussen håller på att stängas.

Alexander utanför Brunneby musteri.

Tittar på djuren på Kolmården.

En av örnarna, tyvärr såg vi inte på deras show.

Evelin fikar och kör vagn samtidigt.

Delfinshowen var imponerande.


Alexander spanar på djuren på savannen.



2 kommentarer:

petra sa...

vilka härliga bilder:-)

Karin sa...

Blir oxå sugen på att åka till Kolmården! Förstår att ni haft en mysig semester, kul att få se så många bilder!!