08 maj 2012

Stuttsmatta

Här hemma har vi två nöjda ungar som fick stuttsmatta i helgen. Hannes var lite försiktig i början men nu hoppar han hämningslöst...

16 januari 2012

Hannes 2 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Hannes födelsedag, hurra hurra hurra! Man kan säga att ett och annat av hans paket innehöll bilar och inte var han ledsen för det :-). Även om paketen i själv inte var så intressanta men det gladde istället Evelin för det var hon som fick öppna dem.


Grattis Hannes-mannen!









23 december 2011

05 december 2011

Tävlar om tyg och band



Jag tävlar hos Mirre Syr
om 2 meter tyg och 5 meter valfria band från Karinottilia!


02 november 2011

Fordonskille

Här hemma är det fordon som gäller högt och lågt för Hannes. Bilar är hans favoritgrej, det är inte ofta man ser honom utan en bil i handen. Han har också upptäckt filmernas värld och även där är det fordon som är väldigt populärt. Från början vara det bara Rorri som gällde med nu har han utbudet ökat till Chuggington och Räddningsbåten Elias, så man kan sammanfatta hans filmintresse till talande fordon ;-).



22 oktober 2011

Tävla om mobilfodral på Tinni syrs Facebook-sida

Klicka på bilden för att komma till Tinni syrs Facebook-sida.




10 oktober 2011

Grattis Evelin 4 år!

Imorse vaknade en väldigt stolt 4 åring, Evelin är så nöjd över dagens uppvaktningar och paket. Men det var bara en liten del av kalasandet idag, till helgen väntar mer kalas.

Hennes nya tröja är också bloggad om i sybloggen http://tinnisyr.blogspot.com



08 oktober 2011

Hösten rullar på

Hösten rullar på med full fart, just den här veckan kör vi förkylningar här i familjen. Hösens aktiviteter är också i full gång, för Evelins del innebär det knytte och barngymnastik. Hon tycker att båda delar är hur kul som helst, hon är ju stora tjejen nu som är iväg på gympna på egen hand.

Bloggen är väldigt mycket bortprioriterad däremot är jag flitigare vid symaskinen och i sybloggen. Jag har också nyss öppnat "butik" på Epla, så jag håller på och lägger upp allt som jag har uppsytt där. Titta gärna in i min butik:





29 augusti 2011

Handla för livet

Jag drar mitt strå till stacken och skänker saker till Handla för livet, där går pengarna till Unicefs arbete med katastrofen på Afrikas horn.


Bilden är lånad från Unicef



31 juli 2011

Tävling på Tinni syrs FB-sida

Tävla in eb börs på Tinni syrs Facebooksida, klicka på bilden för att komma till sidan.

Tävlingen avslutas 7/8 kl 20.00



12 juli 2011

Hannes första cykeltur

Igår gjorde vi äntligen slag i saken och köpte en ny cykelsadel och hjälm. Så det blev en kort cykeltur för hela familjen, Hannes premiärtur.


- Posted using BlogPress from my iPhone

03 juli 2011

SkrållanNellie

Evelin fick Skrållan i "sluta med nappen present", hon är verkligen uppskattad. Men hon har fått byta namn till Nellie, det är Evelins andra docka som heter det :). Idag fick Nellie följa med till lekparken och prova alla lekgrejer där.


- Posted using BlogPress from my iPhone

23 juni 2011

Stora tjejen utan napp

Nu har det som jag trodde aldrig skulle hända hänt, Evelin har slutat med nappen. Som vi har pratat om det i snart 1 år, eftersom hon och Hannes har samma nappar trodde jag att han också skulle bli tvungen att sluta. Anledningen till att det gick så bra nu var att hon slog i en tand i helgen (den är inte lös) så vi var till tandläkaren och hon sa ju givetvis att det är dags att sluta :-). Så nu har hon somnat 3 nätter i rad utan den, även om det har tagit lång tid att somna så har hon iaf inte varit grinig.



17 juni 2011

Borde bli bättre

Jag borde bli bättre på att blogga, särskilt nu när jag har en mobil som tar bra kort och är smidig att blogga med.

Här bjuder jag på ett kort på två nöjda ungar i kusinernas häftiga bil.

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

21 maj 2011

Testar äpplet

Jag testar att blogga från mitt nya äpple ;). BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

18 maj 2011

Äntligen lekerstuga

Som Evelin har längtat efter sin lekerstuga ända sedan vi lovad att hon skulle få den. Men den här vintern har det inte varit möjlighet att göra någon, men pappan har däremot planerat och funderat nästan hela vintern.

Tobias har byggt lekerstugan helt själv, väggarna snickrade han ihop inne i garaget och resten är byggt på plats. Han är så händig och duktigt min man! Nu gäller det bara att den ska bli klar också, invändigt är det bara golvmattan som är på plats och utväningt saknas ett lager med färg.

Och nej jag har inte skrivit fel, i den här delen av Sverige (Karlskoga/Degerfors) heter det inte lekstuga utan lekerstuga ;-).